Skip to content

even iets anders

PODCAST

Podcast ontwikkeling, opnames,
afmixen / bewerken en om de hoek in Utrecht.

Wij kunnen je alles uit handen nemen om een geweldige podcast te maken. Bouw een echte band met je potentiële klant.

Waarom een podcast?

Krijg de tijd

Bij een podcast kan je met gemak 2 uur met je klant communiceren. Podcasts worden vaak onderweg of tijdens de afwas geconsumeerd, waardoor je ook nog eens echt 1 op 1 met je luisteraar bent. Podcast-luisteraars zijn tevens trouw: ze luisteren vaak meerdere afleveringen en 95% luistert een uitzending helemaal af. Dit zorgt ervoor dat je je boodschap echt helder kan overbrengen.

Persoonlijk

Als podcast-luisteraar leer je niet alleen een bedrijf of instantie kennen, je hoort de personen die er werken. Een band opbouwen met een mens is altijd makkelijker dan met een merk. Daarom is podcasting zo krachtig. Luisteraars krijgen het gevoel dat ze bevriend raken met de host(s). Daarom zie je vaak dat een podcast-luisteraar niet alleen een klant wordt, maar zelfs een fan.

onderscheidEND

Je onderscheidt jezelf van je concurrentie. Waar de rest droge “over ons” teksten schrijft, laat jij echt horen wie je bent en wat je kan. Je geeft waarde aan anderen, in plaats van dat je alleen maar je eigen dienst aan het verkopen bent. Daardoor geef je jezelf en je bedrijf een unieke positie in de markt.

Productie & Bewerking

Het opnemen van een podcast is ingewikkeld en duur. Je hebt microfoons, een mengtafel en software nodig om een podcast te ontwikkelen. Die podcast moet dan ook nog strak en professioneel worden afgemixt. RST Audio neemt dat allemaal voor je uit handen. En geven je zelfs apparatuur mee voor op locatie.

Concept & Format

Podcasts zijn een uniek medium met zijn eigen regels en eigen manier van consumptie. Wij zijn gespecialiseerd in het bedenken van concepten die werken voor het medium. Wij helpen bij het uitwerken van een Podcast concept wat succesvol gaat zijn voor jouw merk.

Wat klanten vinden